Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка 14 годин чекала порятунку на перекинутому авто серед річки (ВІДЕО)

Важливо

Американка із півночі Каліфорнії понад 14 год чекала порятунку, після того як паводок змив її разом із машиною. Вона спробувала перетнути половодний струмок Аррой дель Валлє, але хвилі знесли авто і перекинули його.

Про це повідомляє 1news.

Аварія сталася через сильні зливи, які відбулися у Каліфорнії. Жінка розповіла рятувальникам, що кілька разів уже пересікала струмок у брід, але цього разу недооцінила рівень води. Тож близько 19:00 за місцевим часом хвилі перекинули авто посеред струмка. Сталася подія у місті Лівермол за 60 км від Сан-Франциско.

Попри аварію, жінка відбулася легкими травмами. Вона змогла вилізти через вікно на дно автомобіля і там чекати допомоги. Так жінка провела ніч. Наступного ранку її помітив чоловік, який розбив туристичний табір недалеко, та зателефонував рятувальникам.

Спочатку пожежники намагалися дотягтися до потерпіло з допомогою машини із драбиною, але не мали успіху.

Тож на допомогу вислали вертоліт пожежної служби Сан-Рамон-Веллі. Жінку зняли із даху авто за допомогою рятувального спорядження. Рятувальники кажуть, диво, що вона взагалі потрималася стільки часу і вижила.

Як розповідало BitukMedia, рибалка із Нової Зеландії зміг покликати на допомогу, пустивши “сонячний зайчик” зі скла свого наручного годинника. До того чоловік 24 години проплив в океані та пережив зустріч із акулою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі