Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рибалку після зустрічі із акулою врятував “сонячний зайчик” від годинника

Важливо

Рибалка із Нової Зеландії зміг покликати на допомогу, пустивши “сонячний зайчик” зі скла свого наручного годинника. До того чоловік 24 години проплив в океані та пережив зустріч із акулою.

Про це розповідає SkyNews.

Під час своєї риболовлі у цей вівторок місцевий мешканець, якого не називають випав за борт свого 12-метрового судна. Рибалка каже, човен перекинувся, коли на гачок потрапив марлін – великий представник окуневих, подібний до риби-парусника, але без великого спивного плавця.

Рибалка опинився у критичній ситуації, адже вирушив у подорож сам. Поліції він розповів, що за добу в океані зустрівся навіть із акулою, яка, щоправда, його тільки “понюхала”.

Рибалка спробував пропливти 55 км до острова Олдермен на північний схід від Нової Зеландії, але швидко виснажився, тож просто плив за течією.

В якийсь момент чоловік побачив інший рибацький човен і почав пускати “сонячні зайчики” годинником, аби привернути увагу. Рибалки на човні – Тейлор, Майк та Джеймс дійсно звернули увагу на незвичний блиск.

Після того, як вони витягли бідолагу із води, першим його словами були “радий вас бачити”, пригадує один із рибалок.

Поліція каже, що такий порятунок – це просто диво якесь. Зараз рибалка знаходиться в лікарні і лікується від переохолодження та виснаження. Де його човен, досі невідомо.

Як розповідало BitukMedia, німецькі моряки Флоріан Рутч разом із колегами вийшов на новий рівень безперервної боротьби з косатками-вбивцями. Вони створили плейлист із хеві-метал піснями, щоб відлякати морських ссавців від власних суден. Останнім часом нападів на яхти та човни в Гібралтарській протоці стало так багато, що це явище отримало власну назву — “повстання косаток”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі