П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Єнот Луї удостоївся звання “головного великого кролика”

Важливо

Британська кондитерська компанія Cadbury оголосила переможця свого шостого щорічного конкурсу Bunny Tryouts. Титулу “Головний великодній кролик” вперше удостоївся єнот. Це дворічний Луї.

Про це розповідає Independent.

Луї також отримає приз у розмірі $7 тис. та роль у майбутньому телевізійному рекламному ролику Cadbury.

На відміну від багатьох своїх лісових родичів, Луї майже не ріс у дикій природі. 2021 року його забрав чоловік на ім’я Джеймі Арслан, бо тварині “було важко адаптуватися до життя”.

“Ми дуже раді, що Луї обраний цьогорічним переможцем конкурсу Cadbury. Ми давні шанувальники бренду Cadbury, і для нас велика честь бачити, що Луї приєднався до когорти неймовірних кроликів Cadbury”, — зазначив господар єнота.

Британська кондитерська компанія Cadbury проводить конкурс за звання “головного великоднього кролика” щороку. Господарі надсилають фотографії своїх вихованців, які змагаються за титул, і розповідають, чому саме їхня тварина має перемогти. Цього року у соцмережах Cadbury провели відбірковий турнір, у якому вболівальники голосували за своїх фаворитів.

Півфіналісти Cadbury Bunny Tryouts. Фото – Instagram

“Щороку ми з нетерпінням чекаємо на коронацію нового кролика Cadbury, особливо цього року, коли ми по-новому привернули увагу шанувальників, провівши змагання в соцмережах. Було неймовірно бачити, як любителі домашніх тварин приєднуються до веселощів”, — наголосила Наталі Шунтич, старший менеджер з маркетингу The Hershey Company.

Серед переможців конкурсу минулих років – кіт-рятівник Креш, собака-психотерапевт Енні Роуз, жаба Бетті та англійський бульдог Генрі.

Як розповідало раніше BitukMedia, український військовий врятував біля Костянтинівки на Донеччині єнота-полоскуна. Тварину назвали Костянтин. Тепер його передали у Домівку врятованих тварин у Львові.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі