Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Велика втеча: 100 хаскі дали драпака із зоокафе (ВІДЕО)

Важливо

Сотня собак породи хаскі втекли із зоокафе в китайській провінції Гуандун. Тванини влаштували метушню в торговому центрі і ледь не загубилися.

Про це повідомляє South China Morning Post (SCMP).

В день інциденту собаки поводилися схвильовано, тому що до закладу прийшла його власниця. “Хаскі давно не бачили свою господиню”, — пояснив співробітник зоокафе. Через деякий час до кафе прийшов клієнт, який не зачинив за собою двері, і хаскі дременули навтьоки.

Собаки розбіглися торговим центром, де знаходитися зоокафе, і влаштували справжній хаос. Ловити втікачів кинувся персонал. За деякий час тварин вдалось повернути назад. “Щоб покарати неслухняних хаскі, ми дали їм смачні курячі ніжки”, – жартує співробітник.

Відео втечі потрапило до китайських соцмереж і розвеселило користувачів. Один з коментаторів порівняв собак з радісними учнями, які вибігають зі школи після занять. “Це виглядає так весело! Як було б чудово, якби я побачив таку веселу втечу”, — пише інший.

Різноманітні зоокафе стають дедалі популярнішими в Китаї. За даними Xifei Daily, у 2020 році в Шанхаї було відкрито 3638 закладів з домашніми тваринами. Вартість однієї години в такому кафе варіюється від 60 юанів (8 доларів США) до 200 юанів.

У 2023 році китайська дослідницька компанія iiMedia Research повідомила, що обіг індустрії домашніх тварин у 2022 році сягнув 494 млрд юанів (68 млрд доларів США).

Як розповідало раніше BitukMedia, сотні кіз і козлів заполонили дороги американського міста Корте-Мадера у штаті Каліфорнія. Тварини втекли із загону, де їх тримали для боротьби з пожежами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі