П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У пошуках прийомної мами – дитинча горили шукає любові

Важливо

Маленька горила Джаміла, яка народилася шляхом кесаревого розтину в американському зоопарку Форт-Ворт у штаті Техас,, не змогла встановити зв’язок із мамою. Тепер, попри усі намагання, дитинча перевели до іншого зоопарку. Сподіваються, що самиця горили, яка має досвід природного народження, прийме Джамілу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Працівники зоопарку намагалися тренувати Секані, 33-річна західна рівнинна горила. Але вона багато разів відмовлялася від своєї дитини. Ймовірно тому, що народила її шляхом кесаревого розтину. Медики вдалися до операції, аби врятувати життя обом.

Обоє – мати і дитина – добре одужали, і зграя навіть прийняла Джамілу. Але не мама.

Тепер Джамілі 11 місяців і вона житиме у Клівленді. Там від неї уже відмовилися 24-річна Ґрейсі та 33-річна Вініфред. Остання, яку доглядальники жартома називають просто “Фред”, ще не мала власних дітей. Вона висловила певний інтерес до Джаміли, але не більше.

Однак, доглядальники не здаються, і сподіваються, що дитинча таки знайде люблячу самицю, яка його прийме.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканські зооволонтери із притулку West Place Animal Sanctuary зі штату Род-Айленд влаштували святкову вечірку на 17-річчя врятованої ними пекінської качки Ерни. Пташка сама “волонтерила” у притулку, вирощуючи чужих пташенят.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі