Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтери влашували святкову вечірку для 17-річної качки-довгожительки (ВІДЕО)

Важливо

Американські зооволонтери із притулку West Place Animal Sanctuary зі штату Род-Айленд влаштували святкову вечірку на 17-річчя врятованої ними пекінської качки Ерни. Пташка сама “волонтерила” у притулку, вирощуючи чужих пташенят.

Про це розповідає UPI.

Ерну врятували у 2007 років тому. За час свого перебування між волонтерів вона виростила десятки каченят, гусенят, пташенят, курчат і лебедів. При цьому зазвичай пекінські качки здатні жити до 12 років.

День народження відзначили у цей понеділок.

“Її материнські інстинкти не тільки врятували життя, але й збагатили життя як людей, так і тварин”, — каже засновниця і виконавча директорка притулку Венді Тейлор.

“Із ряду причин ферми не дають птахам постаріти. Але Ерна зробила стільки для людей і притулку, що ми на знак подяки дали їй змогу дожити до такого віку”,

Як би там не було, а Ерні до абсолютного рекорду ще далеко. Двоє рекордсменів Гіннеса цієї породи живи у жінки на ім’я Гледіс Блекберд із Південної Африки. Обоє птахів дожили до 49 років.

Як повідомляло BitukMedia, гусак Гоша із міста Дніпро, який гуляє вулицями у чобітках разом із господинею, є зіркою соцмереж. Тепер власниця шукає йому подружку-гусиню.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі