П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ледь не влучали в сина – чоловіку пробила дах, ймовірно, деталь із МКС(ВІДЕО)

Важливо

15 березня дах будинку американця із міста Нейплз штату Флорида Алехандро Отеро пробив дивний металевий предмет. У НАСА проводить аналіз його, але за попереднім висновком, що це може бути деталь із МКС. І в цьому теж є “рука москви”.

Про це повідомляє UPI.

Металевий предмет упав на будинок Отеро, близько 2:34 ночі 8 березня пробив два поверхи та мало не влучив у його сина. Про це американець написав у соцмережі Х. Також він спитає, чи є хтось, хто може зв’язати із НАСА.

Космічне командування США зафіксувало відділення шматка космічного сміття від Міжнародної космічної станції приблизно в той самий час над Мексиканською затокою. Траєкторію його польоту ідентифікували як південний захід штату Флорида.

Скинута деталь являла собою вантажного піддон із розрядженими батареями. Спочатку його планували повернути на Землю контрольованим способом. Але провалили запуск космічного корабля “Союз”. Це призвело до змін у розкладі МКС, і піддон із батареями відправили у неконтрольований політ.

Об’єкти передали до НАСА, аби там перевірили. Експерти кажуть, він повинен бути циліндричної форми, але під час падіння в атмосфері міг обгоріти.

Як розповідало BitukMedia, француженка із регіону Ельзас, ім’я якої не називають, стверджує, що вижила після того, як на неї впав метеорит. Камінь з неба загальмував об дах її будинку та влупив її в груди. Донині була відома лише одна людина, яка пережила зіткнення із метеоритом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі