Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Останнє бажання – жінка замовила аніматора у костюмі Женця собі на похорони

Важливо

Британка із міста Молдон, графство Ессекс, Шерон Таффс померла від раку грудей у віці 68 років. Вона переконала доньку та друга, що на похоронах має бути Понурий Жнець. Це фігура із косою та черепом замість голови, який, як вважається, забирає душі людей після смерті. У день поховання 16 березня він підходив до гостей, вказував на них і казав “ти наступний!”

Про це повідомляє ВВС.

Донька померлої, 49-річна Луїза Міллер, просто розводить руками. Каже – це було бажання мами. Жінка спланувала церемонію поховання до дрібниць. В тому числі і жарт із Женцем.

“Вона нас примусила пообіцяти, що ми це зробимо”, – каже Луїза.

Звісно, що гостей ніхто не попереджав про те, що буде відбуватися.

Серед інших побажань Шерон було те, щоб усі носили біле, а її подруга із Італії Марії виконала різдвяну італійську пісню “Віслючок Домінік”.

“Мама не хотіла, аби люди плакали, одяг був чорним, і всі сумували. Зараз я пригадую похорони, і вони навіюють посмішку”, – каже Луїза.

“Це був справді гарний день подаки за життя, яке вона мала”, – каже донька.

“Їй би дуже сподобалася увага, яку привернули її похорони, оскільки це лише продемонструвало її особистість і почуття гумору”, – додає вона.

Як розповідало BitukMedia, 16-річна американка Габріелла Бонем із Ель Рено у штаті Оклахома виграла Volkswagen Beetle на похоронах. Лотерея була останньою волею покійної – Діани Свіні. Примітно, що Габріелла не знала цієї жінки.

.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі