Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ідентичні близнюки одружилися з ідентичними близнючками і народили… рідних сестер

Важливо

Пара ідентичних близнюків-дівчат із США вийшли заміж за близнюків-чоловіків. Тепер їхні діти вважаються сестрами.

Про це повідомляє TODAY.com.

Венесса та Керісса Дапріно ніколи не мріяли зустрічатися з іншою парою близнюків. Однак, коли одна з клієнток Венесси, яка працює фітнес-тренером, запропонувала їй познайомитися з близнюками з Вашингтона, вона не відмовлялася. Незабаром Лукас Сілбі зателефонував Венессі і запросив її з сестрою на подвійне побачення.

Венесса і Керісса, Лукас і Джейкоб сподобались один одному з першого ж вечора. Венесса одразу впізнала у Лукасі рідну душу і зрозуміла, що хоче за нього заміж. Після другого побачення такого ж висновку щодо Джейкоба дійшла і Керісса. Почуття виявилися взаємними. Незважаючи на таку синхронність, ідея спільного весілля сестер не надихнула. Венеса та Лукас одружилися у жовтні 2022 року, а Керісса та Джейкоб — у червні 2023-го.

Пари оселилися у сусідніх будинках в штаті Орегон та проводять майже весь час разом. В обох пар з різницею в 14 місяців народилися доньки — Едрієн і Софі. Незважаючи на те, що дівчатка доводяться одна одній двоюрідними сестрами, технічно їх можна вважати рідними – через однаковий набір генів. Причина в тому, що їхні татусі та матері — ідентичні, однояйцеві близнюки. Біологи називають таких дітей “четвертинними близнюками”.

Фото – Sealby family

Як розповідало раніше BitukMedia, двох близнючок із Грузії, яких зараз звати Ано Сартанія і Тако Хвітія, рідний батько продав одразу після народження. Знайшлися вони через 19 років завдяки соцмережам, коли Ано побачила відео сестри у TikTok.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі