Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вона пахла дуже знайомо” – близнючки знайшлися через 19 років завдяки TikTok

Важливо

Двох близнючок із Грузії, яких зараз звати Ано Сартанія і Тако Хвітія, рідний батько продав одразу після народження. Знайшлися вони через 19 років завдяки соцмережам, коли Ано побачила відео сестри у TikTok.

Про їхню історію розповідає New York Post.

Усе почалося у листопаді, коли Ано прислали відео із TikTok і запитали, чому це вона пофарбувала волосся у синій. Дівчині було важко повірити, але вона дійсно побачила на відео точну копію себе.

Ано скачала відео і залила його у Facebook, запитавши, чи хтось знає цю дівчину. Розшукати неочікувану близнючку допомогли геймери – вони впізнали її і дали контакти.

Спочатку дівчата спілкувалися телефоном. А через два роки зустрілися на мосту Руставелі у Тбілісі.

“Кожна людина пахне по-своєму. Коли я обійняла її, і відчула дуже знайомий запах. І голос – навіть цей голос я уже знала”, – пригадує Ано.

Їхня мати Аза Шоні народила близнючок у маленькому селі Кірцкі. Через неясні ускладнення вона впала в кому після пологів. Родина уже мала трьох дітей. Тож батько дівчат чоловік Ґоча Ґахарія вирішив нелегально продати дівчат двом родинам, які живуть у різних куточках Грузії.

Ано жила і росла у Тблісі, а Тако – у Зугдіді, на заході країни. Іронія долі в тому, що коли обом було 11 років, вони брали участь в одному і тому ж танцювальному конкурсі, який відбувався у Зугдіді.

Ано каже, що вона все життя мала дивне відчуття, наче хтось є поруч із нею. Подумки вона часто спілкувалася із маленькою дівчинкою, одягненою у чорне.

Зараз же дівчата нерозлучні. Вони ведуть спільну сторінку в Instagram. Нещодавно поїхали до Німеччини, де зараз живе їхня біологічна мати. Дівчата знімають фільм про своє життя.

А ось із біологічним батьком дівчата зустрічатися не хочуть, хоч і погодилися на ДНК-тест.

“Він хоче зараз мати якісь стосунки із нами, але цього ніколи не станеться”, – каже Ано.

Як розповідало BitukMedia, 69-річні близнючки Роузі Коулз і Кеті Хеффернан із Британії уже протягом 23 років з’являються на людях в однакових вбраннях. Вони часто викликають у перехожих здивування.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі