Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Однакові, аж лячно – сестри протягом 23 років вдягаються в ідентичний одяг

Важливо

69-річні близнючки Роузі Коулз і Кеті Хеффернан із міста Олдершот в Британії часто викликають у перехожих здивування. Уже протягом 23 років вони з’являються на людях в однакових вбраннях.

Про це розповідає New York Post.

Сестри спеціально протягом десятиліть домовляються одягтися однаково, а потім ідуть разом на прогулянку, їздять автобусом чи п’ють каву. Навіть коли вони їдуть разом відпочивати, вони домовляють, який одяг брати, аби мати однаковий вигляд.

Кетті каже, що це ніби як бути одруженою з кимось протягом 70 років з тою різницею, що у них не буває сімейних скандалів.

Люди часто зупиняють близнючок і просять сфотографуватися. Але їм дуже важко розрізнити, хто є хто.

“Ми надто схожі. Це аж лячно”, – усміхається Роузі.

Дівчата одягалися однаково з дитинства, але у 1970-х вони одружилися і роз’їхалися. Однак у 2000-му вони синхронно розлучилися із чоловіками, і невдовзі стали жити по сусідству.

Роузі і Кеті – шопоголіки, тож у їхніх гардеробах 50 одиниць різноманітного однакового одягу у кожної. І хоча шафа уже набита під зав’язку, зупинитися важко, зізнається Кеті.

Як розповідало BitukMedia, 17 пар близнюків пішли цього року в перший клас у шотландському місті Ґрінок. Регіон Шотландії Інверклайд завжди був відомий великою кількістю близнюків, але місцеві кажуть, що навіть для них це забагато.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі