Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Для мене син – це ковток свіжого повітря” – нацгвардійця врятував військовий квиток (ВІДЕО)

Важливо

Нацгвардієць Євген із Дніпропетровщини розповідає, що його врятував військовий квиток-“книжечка”. Уламок від російського снаряду пройшов наскрізь, але не завдав чоловіку суттєвої шкоди.

Про це повідомляє Суспільне.

До війни Євген працював на м’ясній фабриці, у стрій став у 2022-му.

Незвича подія із військовим квитком сталася, коли чоловік потрапив під обстріл. на напрямку Серебрянське лісництво, Кремінна, Луганська область.

“У лісі немає такої важкої техніки, так просто не заїхати. Там в основному там піхотні бої: штурм, відбиття штурму”, – каже він.

Одного дня побратимами відбивали наступ військ РФ. Чоловік рятував товариша, коли в нього влучив уламок. Його врятував військовий квиток.

“У мене тут сумочка була в броніку — залетів одразу сюди мені. Воно ж гаряче. І як то кажуть — пощастило”, – розповідає Євген.

Чоловік каже, бореться на фронті за життя заради сина.

Я думаю: “Так, стій, яке вмирати, треба битися до останнього”. Моєму сину буде ему 4 роки 31 липня. Звуть его Лерон, на івриті “Знайшов я радість чи щастя”. Він для мене подих свіжого повітря. Я дуже його люблю” , – каже чоловік.

Як повідомляло BitukMedia, бійцю Нацгвардії вдалося знищити з ПЗРК “Ігла-1” російську ракету, яка летіла на столицю. Точний постріл здійснив солдат зенітного ракетно-артилерійського дивізіону бригади “Буревій” з позивним “Покемон”. Перед цим 9 травня він збив під Києвом ракету Х-55.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі