Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Захотілося пригод та екстриму”: з-під капота автівки дістали змію

Важливо

Молочну змію Кемпбела визволила з-під капота авто команда порятунку тварин Києва (Kyiv Animal Rescue Group). Як плазун потрапив в машину, невідомо.

Як повідомили у Kyiv Animal Rescue Group, молочна змія Кемпбела (Lampropeltis triangulum) є неотруйною, вона належить до родини вужевих. Її інша назва “червона королівська змія”.

“Репутація у плазунів специфічна, навіть вужики та не отруйні змії не на жарт лякають людей. А тим більш, коли посеред міста у своєму авто людина бачить таку екзотичну красу… Ну, ви розумієте. Тож можемо тільки уявити відчуття нашої заявниці”, – кажуть рятівники тварин.

Вони не мають припущень щодо того, як змія могла опинитися посеред міста і чому залізла в машину.

“Скоріш за все, одноманітне життя в акваріумі Молочній набридло, захотілося пригод та екстриму. Ціль успішно досягнута – екстрим та пригоди мали всі учасники цього порятунку. Власниця машини зітхнула з полегшенням, а народ, що зібрався поспостерігати за процесом роботи нашого чергового екіпажу, отримав неабияку розвагу”, – жартують у Kyiv Animal Rescue Group.

Рятувальники визволили змію, на час пошуку господаря її доправили до тимчасового дому.

Як розповідало раніше BitukMedia, хмельницькі патрульні виявили кошеня у “нутрощах” автомобіля, коли зупинили водія, аби залучити його як свідка. Під час спілкування з-під капота авто вони несподівано почули нявкання.  

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі