Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не Гудіні, але теж ефектно – ілюзіоніст встановив унікальний світовий рекорд (ВІДЕО)

Важливо

Італійський майстер втечі Ендрю Бассо вибрався із цистерни із водою за 2 хв і 11 секунд. Фокус виконував вниз головою у наручниках. І хоча до результату Гаррі Гудіні у 57 секунд йому ще далеко, Ендрю встановив перший подібний рекорд Гіннеса.

Про це повідомляє UPI.

Бассо став першою людиною, яка отримала відзнаку за найшвидший час втечі з резервуара для води вниз головою зі зв’язанами руками та ногами, повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Рекорд Бассо встановив на італійській програмі Lo Show Dei Record. Як видно на відео, ноги чоловіка були сковані, на руках були на ручники, а сам резервуар із водою закрили на замки. Як видно, спочатку він звільнив одну зі своїх рук, а потім зміг витягнути і ноги. Потім перевернувся догори головою та зміг відкрити замок.

Сам Бассо називає себе “природним спадкоємцем Гаррі Гудіні”. У віці 20 років став наймолодшим чемпіоном світу у жанрі втечі із закритого резервуару. Хоча він відомий повторення різних смертельних трюків. Із ними ілюзіоніст виступає на Бродвеї у США.

Як повідомляло BitukMedia, португальська ілюзіоністка Соланж Кардіналі та її напарник Аркадіо із Іспанії встановили світовий рекорд із ілюзій зі зміни костюмів на швидкість. Соланж змінила 25 суконь за одну хвилину. При цьому вона ще й встигала кокетувати із публікою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі