П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як їм це вдається?! 🤯- ілюзіоністи встановили світовий рекорд зі швидкості зміни костюмів (ВІДЕО)

Важливо

Португальська ілюзіоністка Соланж Кардіналі та її напарник Аркадіо із Іспанії встановили світовий рекорд із ілюзій зі зміни костюмів на швидкість. Соланж змінила 25 суконь за одну хвилину. При цьому вона ще й встигала кокетувати із публікою.

Відео опублікавала у Facebook Книга рекордів Гіннеса.

Пара встановила рекорд на шоу Lo Show Dei Record в італійському Мілані. Аркадіо асестував Соланж, підіймаючи кулісу. Фінальний трюк жінка виконала сама, скориставшись “магічною” парасолею.

Також перед початком змагання Соланж та Аркадіо показали ряд своїх фокусів – поява жінки із коробки, “стискання” жінки та зміна вбрання.

Соланж народилася у португальському муніципалітеті Лейрія. Вона належить до третього покоління ілюзіоністів у своїй родині, тож фокуси її оточували з дитинства.

Свій перший приз серед фокусників вона виграла у 10 років. У 15 років стала сама викладати фокуси та ілюзію. У 2018 році вона стала першою жінкою за 26 років, яка посіпила перше місце на міжнародному фестивалі магії “Альмусафес” в Іспанії.

Серед усіх ілюзій Соланж її “коронним номером” є зміна костюмів. Також жінка має чудові вокальні здібності.

Аркадіо Хосе Хіменес Родрігес народився у іспанському муніципалітеті Баракальдо. Фокусами зацікавився у 10-річному віці. Його першою офіційною роботою була участь у шоу від Universal Studios в Іспанії. Потім чоловік виграв кілька престижних конкурсів фокусників та почав працювати по всій Європі.

Спеціалізацією Аркадіо, серед іншого, є так звані “маніпуляції”, Це фокуси, які базуються на швидкості та спритності рук та пальців, як-то карткові фокуси, “матеріалізація” предметів із повітря тощо.

Як розповідало BitukMedia, 13-річна американка Ейвері Емерсон Фішер встановила світовий рекорд, виконавши 38 фокусів за 3 хв. Весь цей час дівчина був в акваланзі під водою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі