П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Видри у спідньому- чоловік намагався непомітно влаштувати контрабанду тварин

Важливо

22-річного туриста із Тайваня затримали у аеропорту Бангкока, столиці Таїланду. Чоловік намагався провезти двох попелястих видр та лугову собачку у спеціально обладнаній спідній білизні.

Про це повідомляє New York Post.

Як видно на фото, чоловік одягнув щось типу леггінсів, до них за допомогою клейкої стрічки прикріпив три шкарпетки, у кожну з яких помістив тварину. Поверх цієї конструкції одягнув широкі труси, а поверх них – джинси.

Однак його хитрий план провалився, коли в аеропорту звернули увагу на незвичайно велику опуклість під штанами, яка коливалася нижче талії. Чоловіка зупинили і провели через рентген-сканер, який показав три маленькі скелетики нижче живота.

Митники навіть не замислились, що це може бути анатомічна аномалія, і примусили чоловіка зняти штани.

Видра сіра живе у південно-східній Азії та занесена до міжнародної Червоної книги. Луговий собачка, який походить із США, також знаходиться під загрозою зникнення. Тварин передали до Офісу захисту дикої пироди.

Як повідомляло BitukMedia, митниця у американському аеропорту Міннеаполіс/Сент-Пол відібрала у жінкі фекалії жирафа, які та назбирала у Кенії. Жінка засмутилася, каже – збиралася виготовити із них буси.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі