Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Врятований дружиною: чоловіка мало не проковтнув чотириметровий крокодил

Важливо

У ПАР чотириметровий крокодил напав на рибалку і встиг наполовину проковтнути його. Чоловіка врятували його начальник і дружина. Жінка , озброїлася палицею і буквально відбила свого чоловіка в хижака.

Про це повідомляє Daily Mirror.

37-річний Ентоні Жубер та його начальник, 36-річний Йохан ван дер Колфф, зняли на вихідні ферму – порибалити та влаштувати пікнік для рідних. Коли вони ловили рибу, 12-річному синові Жубера вдалося підчепити окуня. Хлопчик спробував витягти рибу з води, але вона застрягла у гілках дерева.

Чоловік наказав синові залишатися на березі, а сам зайшов у воду, щоб розплутати волосінь. У цей момент його несподівано атакував крокодил, який сидів у засідці і чекав зручного моменту. “Я не бачив своїх ніг, тільки його зуби та злючі очі, — згадує Жубер. — Вони дивилися на мене, поки він задкував від берега, щоб затягти мене на глибину”.

Чоловік згадав, що у таких випадках радять штрикнути крокодила в око. Він спробував це зробити, але рептилія у відповідь лише струснула його, як ляльку. Чим сильніший опір чинив Жубер, тим сильніше рептилія метеляла його з боку в бік. Після цього на допомогу Жубер прийшов ван дер Колфф: він схопив його за пасок і почав тягнути до берега. Потім підоспіла дружина Жубера з дрючком в руках.

“Я була в повному шоці. Чоловік вже наполовину був усередині величезного крокодила – ногами вперед. Я схопила палицю […], побігла до води й почала лупцювати крокодила по голові, поки той його не відпустив”, – згадує Анналіз Жубер.

Потерпілого витягли з озера, після чого дружина начальника знезаразила та перев’язала його рани. Потім чоловіка доправили до лікарні. “Я, щиро кажучи, думав, що він відірве мені ноги, — зізнається Жубер. — Якщо подивитися на рани, важко повірити, що я їх не втратив”.

“Щоразу, коли я заплющую очі чи намагаюся заснути, я бачу крокодила — він мене не відпускає. Відчувати половину свого тіла всередині живої істоти, коли його щелепи охоплюють тебе за талію, а він затягує тебе все глибше… Я ніколи не думав, що у моєї дружини вистачить сил відбитися від такої істоти”, — додав він.

У державній лікарні, де Жубера залишили на ніч у відділенні невідкладної допомоги, навіть не обробили рани належним чином (на них все ще залишався бруд), тому близькі перевезли його до приватної клініки, лікування в якій обійшлось у 4200 фунтів стерлінгів.

Начальник оголосив про збір коштів для співробітника, оскільки Ентоні не мав грошей та позбувся можливості працювати. Крім того, йому та його дружині та дітям потрібна психологічна допомога після інциденту.

“Мине багато часу, перш ніж я знову підійду до води. Якби я не пішов за пійманою рибою замість мого сина Джей Пі, то цей крокодил схопив би його. Дякувати Богу, у воду поліз я, а не мій син”, – каже Жубер.

Фото – ALFA FIRE PTY LTD

Як розповідало раніше BitukMedia, австралійцю Коліну Діверо вдалося відбитися від крокодила. 60-річний скотар вкусив рептилію у відповідь.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі