Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фермер вкусив крокодила і врятував собі життя

Важливо

Австралійцю Коліну Діверо вдалося відбитися від крокодила. 60-річний скотар вкусив рептилію у відповідь.

Про це повідомляє телеканал ABC News.

За словами чоловіка, у жовтні він лагодив огорожі поблизу річки Фінніс у Південній Австралії. Дорогою він вирішив зупинитися біля біллабонгу (це слово в австралійській англійській використовується для позначення невеликої стоячої водойми, особливо стариці, сполученої з проточною водоймою. Біллабонг зазвичай утворюється, коли змінюється русло річки, – ред.) У воді чоловік побачив рибу.

“Я зробив два кроки, і цей брудний виродок вчепився в мою праву ногу”, – розповів скотар про раптовий напад крокодила. Рептилія завдовжки понад три метри почала трясти Деверо і потягла його у воду.

Спочатку Діверо спробував відбитися від рептилії іншою ногою, але жодного результату це не мало. Тоді чоловік вкусив крокодила. “Випадково мої зуби зачепилися за його повіку. Вона виявилося досить товстою. Я смикнув його за повіку, і він відпустив мене”, – розповів австралієць.

Деверо, який отримав серйозну травму ноги, спробував зупинити кровотечу і наклав джгут за допомогою рушника та мотузки. Незабаром брат чоловіка відвіз його до лікарні. Як стверджує скотар, біллабонг був заповнений брудною водою, через що медики протягом десяти днів промивали його рану, щоб не допустити розвитку бактеріальної інфекції.

Потерпілий провів у лікарні близько місяця. Повідомляють, що лікарі зробили чоловіку пересадку шкіри і найближчим часом він вирушить додому. Деверо зізнався, що зіткнення зі смертю навчило його бути обережнішим і уважнішим до природи. “Я надто довго блукав цією болотистою країною, лагодив паркани й просто жив, але цей інцидент відкрив мені очі”, — сказав він.

У сезон дощів заплава річки Фінніс стає яскраво-зеленою і є домівкою для багатьох крокодилів. Фото – ABC News

Як розповідало раніше BitukMedia, військові гелікоптери, що пролітають на малій висоті, збуджують крокодилів і змушують їх спаровуватись. Таке спостреження зробив фермер з Австралії, чиї угіддя розташовані неподалік армійського тренувального майданчика.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі