Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

І загадкова записка: книгу про наркотики повернули через 37 років

Важливо

У США до однієї з бібліотек міста Грилі, що у штаті Колорадо, повернули книгу про наркотики із запізненням в 37 років. Збірка знову з’явилася на полиці, щоправда, із таємничою запискою.

Про це пише New York Post.

Книгу під назвою “Психоделіки” (Psychedelics) авторства Бернарда Ааронсона та Хамфрі Осмонда, видану 1970 року, якийсь читач взяв у 1987-му і не повернув. Однак нещодавно книга знову з’явилася в бібліотеці Ріверсайду, причому при ній була таємнича записка. “Вибачте, що так пізно! Це була довга і дивна подорож!”(Sorry so late! It’s been a long strange trip!!), – написав невідомий.

У бібліотеці не знають хто саме повернув книгу. Там також зазначили, що невідомий читач мав би заплатити 1343 долари за те, що мав повернути бібліотечну книжку ще 13437 днів тому (36 років, 9 місяців і 13 днів запізнення!). От тільки це правило скасували ще у 2015-му.

“Guns N’ Roses залишалося кілька місяців до випуску Appetite for Destruction у день, коли ця книга мала повернутись на поличку! Ліонель Мессі народився через два місяці після цього! Але, агов, ми це розуміємо. Іноді ви зайняті. Майже 37 років. Так буває. Отже, ми далекі від припущень, що книга про психоделіків може вплинути на сприйняття часу, але в записці сказано: “Це був довгий і дивний тріп””, – пожартували в адміністрації бібліотеки Грилі.

Крім того, керівництво заявило, що на людину, яка поб’є сумнівний рекорд читача “Психоделіків” щодо утримання бібліотечної книги, “чекає повна амністія”. Щоб перевершити це досягнення, потрібно взяти книгу у березні цього року та повернути її 1 січня 2061-го.

Як розповідало раніше BitukMedia, працівники бібліотеки штату Меріленд нещодавно знайшли у своїй коробці для повернення справжній сюрприз – компакт-диск Pink Floyd, який був виданий на руки у 1989 році.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі