Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мережа заборонила блогеру відвідувати магазини, бо він прийшов із качкою

Важливо

Блогеру із американського штату Теннессі Джастіну Вуду заборонили відвідувати усі магазини культової мережі Buc-ee’s через те, що він прийшов туди із качкою Рінкл (“Зморщечка”). Чоловік пояснював, що це його службова тварина (як собака-поводир). Але працівники виявилися невблаганними і викликали копів.

Про це розповідає New York Post.

Мережа сільських придорожних магазинів Buc-ee’s – це справжнє диво для тих, хто мандрує США автомобілем. Вони продають не лише продукти, а заправляють авто та заряджають акумулятори. Але стаються і неприємні курйози.

Двоє блогерів – Джастін та “Зморщечка”, які мають 2,7 млн підписників на YouTube-каналі SeDUCKtive – відвідали один із магазинів мережі. Спочатку, каже чоловік, все було добре, відвідувачам подобалася качка.

А потім до нього почали підходити працівники і казати, що з тваринами не можна.

Джастін сказав, що це його службова тварина і він має аж три документи, щоб це довеси. Однак продавці продовжували наполягати. Їх хвилювало, що качка почне злітати у приміщенні.

“Якщо це була б собака, вона мала б бути на повідку. А взагалі, ми просимо усіх власників лишати тварин на вулиці”, – сказали Джастіну.

“Ну я буду уявляти, що ми на повідку”, – сказав блогер, і качка дійсно ходила до нього дуже близько.

Але коли Джастін і “Зморщечка” вийшли на вулицю, їх чекав екіпаж копів.

“Вони заявили, що хочуть, аби вам заборонили заходити до усіх магазинів мережі “, – сказав полісмен.

“Хто любить Buc-ee’s? Вони не люблять нас. Вона ж нічого не робила. Лише приносила усім радість”, – бідкається Джастін на відео.

У мережі уже заявили – так, дійсно, забороняють тваринам, в тому числі й собакам, заходити до магазину. Виключення становлять службові тварини, як собака-поводир чи поліцейський пес.

Те, що “Зморщечка” є службовою твариною Джастіна, представники магазину лишили без уваги.

Як повідомляло BitukMedia, американець Джої Хенні із Джонстауна пропустив бейсбольний матч “Філадельфія проти Пітсбурга” через те, що його не пустили на стадіон разом iз алігатором. Джої переконує – Воллігатор любить обійми і не закриває рота, якщо туди покласти руку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі