Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зовсім не підозріло – контрабандисти намагалися провезти одночасно 87 тварин у багажі літаком

Важливо

Таїланд останнім часом став хабом для контрабандистів тварин. Але цього разу група із шести індійців спробувала заховати у своїх речах 87 тварин. Там були ящірки, змії, птахи та навіть червона панда – вид, якому загрожує зникнення. Проте сканер в аеропорту все “побачив”.

Про це розповідає The Guardian.

Митниця виявила тварин за допомогою сканера в аеропорту Суварнабхумі в Бангкоку. Злочинці намагалися полетіти в Мумбаї.

“Ми знайшли 29 варанів, 21 змію, 15 птахів, у тому числі папуги – всього 87 тварин. Вони були заховані в багажі”, – повідомляють митники.

Усі фото: กรมศุลกากร : The Customs Department/Facebook

На фото, які опублікували, видно червону панду – вид, якому загрожує знищення і який перебуває під державною охороною. Також у пластиковий контейнер посадили мавпу тамарина Едипового – вони теж на межі зникнення. Інший представник – сулавесський ведмежий кускус – є вразливим видом.

Змій і ящірок запакували в тканинні мішки та пластикові контейнери для їжі.

Якщо індійців визнають винними, їм загрожує максимум 10 років в’язниці або штраф у чотирикратному розмірі ввізного мита.

Як повідомляло BitukMedia раніше, 22-річного туриста із Тайваня затримали у аеропорту Бангкока, столиці Таїланду. Чоловік намагався провезти двох попелястих видр та лугову собачку у спеціально обладнаній спідній білизні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі