Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Bar8ie: культовий номерний знак офіційно виставлено на продаж

Важливо

Автомобільний реєстраційний знак, який відсилає до одного із знакових фільмів минулого року, виставлений на продаж на британському сайті Absolute Reg. За “красивий” номер просять понад 1 млн фунтів стерлінгів. Тепер Bar8ie може стати найдорожчим знаком, проданим у Великій Британії.

Про це розповідає The Sun.

З дня прем’єри “Барбі” з Марго Роббі і Райаном Гослінгом у головних ролях минуло понад пів року, проте фільм очікує ще один сплеск інтересу у зв’язку з церемонією “Оскар”, що відбудеться 10 березня. Ймовірно, до неї нинішній господар вирішив приурочити продаж номеру.

Сайт Absolute Reg обіцяє взяти на себе документи та доставку. Все, що потрібно буде зробити, – це причепити куплену табличку до автомобіля. Це може бути будь-яка машина, зареєстрована у Великій Британії після 1967 року.

Сама лялькова героїня їздила в кадрі на Chevrolet Corvette. Інтерес до моделі у рожевому кольорі на тлі популярності фільму підскочив більш ніж удвічі, зауважили аналітики британського AutoTrader. Перегляди оголошень з вживаними кабріолетами збільшилися на 120 відсотків, а кількість пошукових запитів “Barbie movie car” – на 450 відсотків.

На сьогодні Bar8ie, за який просять 1048205 фунтів стерлінгів, може стати найдорожчим автономером Великої Британії, але до світового рекорду йому далеко. Серед лідерів — номер Р7, проданий минулого року в Дубаї за 15 млн доларів. Найдорожчий автомобільний номер встановили на звичайну Tesla. Американський електрокар коштує в 120 разів дешевше за ексклюзивну табличку.

Як розповідало раніше BitukMedia, гоночний автомобіль Ferrari 250 GTO 1962 року продали на аукціоні в Нью-Йорку за 51,7 млн доларів. Спорткар став найдорожчим автомобілем італійського бренду, будь-коли проданим з торгів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі