Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Доісторичний рекорд – майже 1,3 тис. людей влаштували вечірку у костюмах динозаврів (ВІДЕО)

Важливо

1 273 фанати динозаврів влаштували танцювальну вечірку у тематичному парку Legoland California Resort у США. Таким чином вони встановили світовий рекорд.

Про це повідомляє UPI.

Legoland California Resort — це тематичний парк, парк мініатюр й океанаріум, присвячений конструктору Lego. Відкрився 1989 року в Карлсбаді.

Учасники танцювальної вечірки зібралися у парку минулої неділі. Гості вечірки танцювали із 7 до 9 ранку. Окрім діджей-сетів, участь брав також духовий ансамбль, одягнений у костюми динозарів.

Спроба встановити рекорд присвячена відкриттю нової тематично дино-алеї, яке відбудеться 22 березня. Там можна буде пограти у піжмурки із динозаврами, взяти участь у “розкопках” та побачити модель 500-кілограмового бронтозавра.

Тож тепер Legoland може похвалитися, що зібрав найбільше людей у костюмах динозаврів.

Минулого року у канадському місті Дандурн зібралися 1187 людей у костюмах динозаврів, але ця спроба не була засвідчена Книгою рекордів Гіннеса. Тож офіційний попердній рекорд – 252 людини.

Як повідомляло BitukMedia, “Забіг сосисок” пройшов y місті Цинциннаті в штаті Огайо. Щороку 100 такс, чистокровних або змішаних порід, змагаються за титул найшвидшої на фестивалі Oktoberfest.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі