Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На аукціон виставили місце в мавзолеї поряд з Мерилін Монро

Важливо

У США на торги виставили місце в мавзолеї біля могили Мерилін Монро. Його планують продати за ціною від $200 тис. до $400 тис. Продажем займається аукціон Julienʼs Auctions.

Про це повідомляє The Telegraph.

Відданим шанувальникам Мерилін Монро запропонована можливість подати заявку на те, щоб бути похованими поруч з нею. А все тому, що місце в склепі біля місця останнього спочинку актриси виставлено на лос-анджелеський аукціон Julienʼs.

Приміщення мавзолею, виставлене на торги за оцінкою від 200 тис. до 400 тис. доларів, описується як “у безпосередній близькості” до Монро, а також до засновника Playboy Г’ю Хефнера.

Йдеться про склеп у меморіальному парку і морзі Вествуд-Віллідж братів Пірс у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Місце поховання розташоване на один ряд вище і на чотири лівіше від могили голлівудської акторки.

Знаменитий мавзолей є місцем останнього спочинку багатьох голлівудських зірок, серед яких Фарра Фосетт та її чоловік Райан О’Ніл; Дін Мартін, Волтер Меттау, Джек Леммон і Г’ю Хефнер.

Продаж проводить аукціон Julien’s Auctions з Лос-Анджелеса, який очікує світових торгів за майно «світової ікони».

Цей лот пропонують в рамках аукціону зі 145 лотів речей, які колись належали Монро або були пов’язані з нею. Серед речей, виставлених на публічні торги, є фотографії актриси на піку її слави, а також терапевтичні записи, що розкривають темні сторони її життя.

Загальна вартість продажу суконь, сценаріїв, рукописних акторських нотаток і світлин становить $700 тис.

Очікується, що її чорну вечірню сукню в стилі Мей Вест з фільму 1955 року “Сверблячка сьомого року” (The Seven Year Itch), на етикетці якої написано “M Monroe”, вдасться продати за $195 тисяч.

Фото –  JULIEN’S AUCTIONS/BNPS

Невелика папка, що містить її акторські нотатки, зокрема поради від її тренера Лі Страсберга, оцінена у $30,5 тис.

Фото – JULIEN’S AUCTIONS/BNPS

Квитанція за меблі на суму $228, оплачена в переддень того, як Монро знайшли мертвою, оцінюється в $4,8 тис. 

Експонати належать різним приватним колекціонерам. Продаватимуть їх 28 березня.

Як розповідало раніше BitukMedia, зубний протез із золотим кріпленням, що належав колишньому британському прем’єр-міністру Вїнстону Черчиллю, продали на аукціоні за £18 тис. ($22,6 тис.). Цю вставну щелепу політик носив, коли оголошував свою знамениту промову “Ми битимемося на пляжах” під час Другої світової війни в 1940 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі