П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Білл Гейтс, Rihanna та ін. – магнат влаштував “весілля століття” для сина (ВІДЕО)

Важливо

Індійський бізнесмен Мукеш Амбані, якого називають найбагатшим у країні, влаштував передвесільну вечірку для свого сина Ананта та його коханої Радхіки Мерчант. І хоча саме весілля відбудеться аж у липні, передсвяткова вечірка тривала три дні. На ній подали 2,5 тис страв, а подію відвідали Білл Гейтс, Іванка Трамп та інші селебриті. Співачка Rihanna виступила за $6 млн.

Про це повідомляє Arab News.

Статки Амбані оцінюють у $117 млрд. Він керує корпорацією Reliance Industries, інтереси якої включають  енергетику, нафтохімію, природний газ, роздрібну торгівлю, телекомунікації, ЗМІ, індустрію розваг та текстиль.

28-річний Анат – наймолодший син Амбані. Зі своєю дружиною, 29-річною Радхікою, вони зустрічалися тривалий час перед весіллям. Родина Мерчант керує найбільшою в Індії фармакологічною компанією Encore Healthcare.

У список гостей із майже 1200 осіб включили поп-зірку Rihanna, Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Іванка Трамп.

Урочистості почалися 1 березня у саду площею 12 км кв на території нафтопереробного заводу в Джамнагарі. Там ростуть дерева висотою більше 10 м та знаходиться найбільший манговий сад у Азії. Також там знаходиться центр порятунку та реабілітації тварин Амбані, який налічує 2000 врятованих тварин як з Індії, так і з усього світу, включаючи леопардів, тигрів, левів, ягуарів і слонів.

36-річна Rihanna вперше з’явилася на сцені після народження другої дитини. Зірка виступала 1,5 години за що отримала $6 млн, пише Daily Mail. Вона виступала босоніж і виконала 19 пісень.

У соцмережах кепкують, що великий бізнес купив Ріанну, яка ще пару років тому підтримувала протести індійських фермерів. Ну й через те, що замість реальної творчості співачка підробляє корпоративами.

Також публіку розважав ілюзіоніст Девід Блейн, який свого часу підкорив світ “вуличною магією”.

На свято приготували 2,5 тис. різних страв, аби переконатися, що гості не будуть їсти одну і ту ж страву двічі.

Молодята влаштували спільний благочинний обід для 51 тис. індійців у селі Джоґвад, аби попросити благословення місцевої общини на весілля.

Хоча вечірка може й не запам’ятатися так, як весілля доньк Амбані у 2018 році. Тоді на вечірці два колишні держсекретарі США Гілларі Клінтон і Джон Керрі танцювали під бхангру, різновид поп-музики з регіону Пенджаб в Індії.

Як повідомляло BitukMedia, раніше уродженці Індії Віді Поплі та її коханий Хрідеш Сайнані влаштували розкішне весілля на борту Boeing 747 у ОАЕ. Книга рекордів Гіннеса хоче зафіксувати це як перший подібний випадок у країні. Церемонію організував батько нареченої – він так же само одружився зі своєю дружиною майже 30 років тому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі