Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Цілковите божевілля” – подружжя не може вигнати нахабного “сквотера” зі свого будинку за $2 млн

Важливо

Американські пенсіонери Сусана і Джозеф Ланда купили будинок у Дулгастоні – одному із районів Нью-Йорка. Заплатили за нього $2 млн, але нерухомість виявилася із бонусом – помічником колишнього покійного власника на ім’я Бретт Флорес. Бретт відомовляється покидати будинок, де колишній господар дозволив жити, і затягує судовий розгляд.

Про це повідомляє ABC 7.

Подружжя Ланда купили будинок, аби оселитися там разом зі своїм сином Алексом, у якого лікарі діагностували синдром Дауна. Однак спокійного тихого життя не вийшло. У родини виявився неочікуваний сусід.

Бретт Флорес працював на колишнього власника будинку, жив тут же і отримував $3 тис. в місяць. Коли власник помер у січні 2023-го, Флорес вирішив залишитися.

Тепер Флорес не платить оренду і навіть вирішив здавати кімнати у будинку стороннім людям через інтернет.

Відповідно до місцевого законодавства, якщо людина проживає у будинку більше 30 днів, вона має право претендувати на статус сквотера, а отже і певні права.

Сквотери самовільно заселяють пусті будівлі без визначених власників і живуть там. На період, що Флорес жив у будинку сам, він, очевидно, і посилається.

Подружжя Ланда описують ситуацію як “просто жах” та “божевілля”.

“Наша система зламалася”, – каже Сусана.

Уже відбулося п’ять слухань, але Флорес усіляко затягує процес, наприклад, приходить на засідання суду без адвоката та подав заяву на визнання його банкротом.

Тим часом родина Ланда вимушені платити тисячі доларів за комунальні витрати, адже Флорес, як і належить справжньому сквотеру, не платить ні за що.

Як повідомляло BitukMedia, комісований американський штурмовик Harrier II віддадуть безкоштовно покупцю маєтку у британському містечку Петерсфілд. Рідкісний літак, яких лишилося лише вісім у всьому світі, перетворили на садову прикрасу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі