Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Я завжди почувалася благословенною” – жінка у 25 років має вигляд на усі 100

Важливо

Американка Мері Лі Форсайт із штату Оклахома відзначає 29 лютого своє 25-річчя, хоч народилися 1924 року. Жінка каже – ніколи не засмучувалася через те, що народилася у свою рідкісну дату.

Про це повідомляє UPI.

Проживши 100 років, Мері має двох дітей, п’ятьої внуків та 11 правнуків. Сьогодні її відзначило місцеве товариство людей 100-літнього віку. Ювілей відзначать у місцевій церкві її рідного міста Сенд-Спрінґс.

“Я завжди вважала себе благословенною”, – каже Мері. Розповідає, що у невисокосні роки вони із друзями святкували її день народження по кілька разів – у різний час. “Ми могли святкувати тоді, коли нам заманеться”, – пригадує жінка.

У 1942-му вона одружилася зі своїм чоловіком, шкільною любов’ю. Той помер у 2011-му.

Мері пригадує, що одного разу вони пішли на вечірку, де іменників частували безкоштовно. Це було якраз 6 березня – на день народження її чоловіка. Але той рік був невисокосний, тож Мері вирішила скористатися нагодою, і сказала, що теж народилася 6 березня. Тож подружжя повечеряло безкоштовно.

На свій 25-й ювілей Мері просить нічого їй не дарувати – не хоче зберігати барахло.

Раніше BitukMedia розповідало про житель американського штату Західна Вірджинія Зена Вайта, який відзначив 100-річний ювілей. Протягом 36 років довгожитель та його друзі щоранку снідали у ресторані “Макдоналдс”, не пропускаючи майже жодного дня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі