Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сила звички: чоловік 36 років щоранку снідав у “Макдоналдсі” і дожив до 100 років

Важливо

Житель американського штату Західна Вірджинія Зен Вайт відзначив 100-річний ювілей. Протягом 36 років довгожитель та його друзі щоранку снідали у ресторані “Макдоналдс”, не пропускаючи майже жодного дня.

Про це повідомляє видання Business Insider.

Чоловік народився 1924 року і в роки Другої світової війни служив в армії, займаючись ремонтом радарів. Все своє подальше життя він провів в місті Елкінс. На пенсії Вайт вступив до клубу ROMEO (Retired Old Men Eating Out), в назві якого зашифровано фразу “Пенсіонери, які харчуються у ресторані”. Протягом 36 років довгожитель та його друзі щоранку снідали у ресторані “Макдоналдс”, не пропускаючи майже жодного дня.

Вайт зізнався, що не знає, як йому вдалося дожити до 100 років. З віком йому не приходило в голову змінювати свої звички. “Я ходив сюди 36 років – не припиняти ж тепер”, – каже він. Не дивно, що свій сторічний ювілей Зен Вайт також відсвяткував в одному з ресторанів мережі.

“Я бачу Зана практично щоранку протягом 24 років, які працюю. Мені приємно бачити його щоранку, це одне з найцікавіших моментів мого дня”, — розповів WDTV Марк Годвін, один з менеджерів місцевого McDonald’s.

Зен Вайт. Фото – Mountain Memories Assisted Living & Retirement Center

Як розповідало раніше BitukMedia, у США з мережі ресторанів швидкого приготування “Макдоналдс” звільнилася 84-річна касирка Дот Шарп. Вона пропрацювала в компанії понад 45 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі