Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка, яка пропрацювала в “Макдональдсі” 45 років, пішла на пенсію

Важливо

У США з мережі ресторанів швидкого приготування звільнилася 84-річна касирка Дот Шарп. Вона пропрацювала в компанії понад 45 років. Тепер пенсіонерка планує “просто насолоджуватися життям”.

Про це пише New York Post.

Дот Шарп влаштувалася в “Макдоналдс”, що в Гібсонії, штат Пенсільванія, ще у вересні 1978 року. Жінці сподобався гнучкий графік роботи в “Макдрайв”, оскільки вона виховувала дитину сама.

“Її роль касира полягала у вітанні клієнтів, прийомі замовлень та платежів, але не відображала суті того, ким є Дот. Вона зустрічала кожного клієнта сонячною усмішкою та веселим вітанням. Багатьох клієнтів знала на ім’я та вдобанням”, — розповіли виданню у “Макдоналдсі”.

У грудні Дот Шарп виповнилося 84 роки. 12 січня був її останній робочий день. За словами представника ресторану в Гібсонії, цього дня по периметру всієї будівлі вишикувалася черга з машин – багато постійних клієнтів хотіли побажати їй всього найкращого. Останнє замовлення Шарп прийняла від своєї онуки.

У New York Post зазначили, що кар’єра Дот Шарп почалась ще до створення першого Happy Meal, появи “макнаггетсів” (1980) та десерту “Макфлурі” (1995).

Фото – Kerry Ford PR

1978 року маленька картоплі фрі коштувало лише 35 центів, а фірмовий “Біг Мак” мережі продавався лише за 90 центів. 46 років потому “Big Mac меню”, що складається з гамбургера, картоплі фрі середнього розміру та газованого напою середнього розміру, коштує 10,89 доларів у ресторані, де працює Дот Шарп. Отже, йдеться про зростання цін на майже на 800%!

Власниця франшизи Меган Суїні назвала Шарп “сонячною”: “Наші клієнти люблять її, як і покоління її колег. Вона привносила сонячний настрій у кожну зміну та завжди ставила клієнта своїм головним пріоритетом”.

Фото – Kerry Ford PR

“Я сподіваюся, що Дот отримає заслужений відпочинок на пенсії”, — додала Суїні. А Дот, за її словами, після виходу на пенсію “планує просто насолоджуватися життям”.

Як розповідало раніше BitukMedia, найстарший у світі практикуючий лікар відзначив сторічний ювілей. Американець Говард Такер стверджує, що не планує припиняти трудову діяльність. Він приймає пацієнтів, викладає медицину і кілька років тому придбав новий автомобіль. Онук зняв про ювіляра документальну стрічку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі