Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Приходьте за позитивом: в Одеському зоопарку триває зимовий бебі-бум

Важливо

В Одеському зоопарку – перше поповнення у новому 2024 році. В отарі овець народилося троє дитинчат. Крім того, наприкінці грудня тут зʼявилося на світ дитинча лами. Одеський зоопарк запрошує подивитися на малюків.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

В отарі овець Одеського зоопарку народилося троє дитинчат. Один малюк – 12 січня, а інші – 14-го. Усі ягнята почуваються добре – грайливі, активні та мають гарний апетит. 

Крім того, наприкінці грудня минулого року в Одеському зоопарку народилося дитинча лами. Малюк здоровий і вже грається з дорослими. 

“Це вже четверте дитинча у лами на ім’я Лайма. Лайма гарна мати, далеко не відходить від малюка і вигодовує його молоком. Виключно молоком дитинча харчуватиметься пів року. Самостійно почне їсти у 5-6 місяців. Тоді перейде на раціон дорослої особини”, – розповів директор зоопарку Ігор Біляков.

Фото – Алена Ксенофонтова

Одеський зоопарк запрошує одеситів та гостей міста подивитися на малюків та отримати позитивні емоції.

Як розповідало раніше BitukMedia, зоопарк Праги (Чехія) радіє поповненню. У західної рівнинної горили Дуні народилося дитинча. Йдеться про рідкісний підвид західної горили, який перебуває під загрозою вимирання.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі