Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Біля гнізда символу США встановили веб-камери – за появою пташенят можна спостерігати онлайн (ВІДЕО)

Важливо

Американські зооактивісти із організації Friends of Big Bear Valley встановили дві веб-Американські зооактивісти із організації Friends of Big Bear Valley встановили дві веб-камери біля гнізда орланів білоголових у американських горах Сан-Бернадіно. Тепер у прямому ефірі можна буде спостерігати, як Джеккі та Шедоу будуть няньчити пташенят.

Про це повідомляє UPI.

Гніздо білоголових орланів, які є символом США, знаходиться у південній Каліфорнії. Яйця Джеккі та Шедоу відклали у січні. Тепер через трансляцію на YouTube можна спостерігати, як птахи висиджують кладку, а згодом там з’являться і пташенята.

Зараз у кладці три яйця. Люблячі батьки захищають їх від дощів, вітру та снігу.

Пташенята уже почали вилуплюватися. 29 лютого на шкаралупі одного із яєць з’явився пухирець, який означає, що пташеня уже починає прокладати собі шлях назовні за допомогою дзьоба. Друге пташеня має подати такий же знак 3 березня, а третє – 6-го, оскільки Джеккі відклала яйця не одночасно.

Минулого року ця пара орлів уже намагалася вивести пташенят, але вони так і не вилупилися. Батьки довго намагалися їх висидіти, але зрештою здалися, і яйцями поживився ворон.

Як повідомляло BitukMedia, колишній “морський котик” королівських ВМС Британії Майкл “Берні” Чендлер отримав посаду майстра над воронами лондонського Тауера. Якщо вірити древньому пророцтву, ця робота – найважливіша в Англії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі