Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

За гарячими слідами – службовий пес допоміг копам розкрити вбивство

Важливо

Німецька вівчарка Берта із Кривого Рогу допомогла поліцейським розкрити вбивство. Під час побутової сварки жінка напала на 35-річного чоловіка із ножем.

Про це повідомляє  сайт поліції Дніпропетровщини.

Як повідомляють копи, під час сварки в одній із квартир Кривого Рогу вночі 29 лютого жінка двічі ударила чоловіка кухонним ножем у живіт. Від отриманих травм той помер на місці.

Для встановлення обставин подій копи залучили вівчарку Берту. Вона і вказала на жінку, яка скоїла вбивство. Тепер винуватиці оголосили  підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Берта і раніше відзначилася у Кривому Розі.

Так, наприкінці листопада вона розшукала 14-річну місцеву школярку, яка вийшла із школи і не повернулася. До правоохоронців звернулася мама дівчинки. Дівчинку знайшли за 300 метрів від школи живою та цілою і передали мамі.

Як повідомляло BitukMedia, у Хмельницькому психологи із “Кімнати терапії іграшкою” передали місцевим копам м’яких ведмедиків. Іграшки допоможуть правоохоронцям знайти контакт із дитиною, яка страждає від сімейного насилля. Це перший подібний проєкт в Україні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі