Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Борсук перетворив будинок сім’ї на “фільм жахів” (ВІДЕО)

Важливо

У Великій Британії борсук проник в будинок на острові Вайт, зіпсував меблі та завдав власникам збитків на велику суму. Тварина перетворила житло на декорацію фільму жахів, кажуть потерпілі. За збігом обставин це сталось в День Святого Валентина.

Про це розповідає ВВС News.

За словами Шарлотт Глейзер, тварина вдерлась до будинку, коли нікого не було вдома. Повернувшись ввечері, жінка спершу вирішила, що їх пограбували. Всі дверцята шаф були відчинені, а крупи розсипані по підлозі. А коли британка зайшла до комірчини, то виявила дірку в дверях. Жінка стверджує, що у неї склалося враження, ніби вона перебуває у фільмі жахів.

Фото –
Trust IOW/Solent News

Глейзер піднялася на другий поверх і помітила подряпини на дверях та вирвані зі стін розетки. Вона зайшла до своєї спальні і побачила, що стільці були порізані, простирадла зірвані з ліжка, а по підлозі розкидані частини дитячого ліжечка. Жінка жахнулася, коли побачила, що хтось також зіпсував стару віконну раму, що становить історичну цінність. Саме тоді вона і виявила головного винуватця — борсука, який сховався у відрі для сміття. За словами потерпілих, тварина завдала матеріальних збитків на 2 тис. фунтів стерлінгів.

Жінка звернулася до служби з охорони борсуків, фахівці якої й упіймали зловили тварину. Його помістили в клітку, а потім випустили на природі.

Як розповідало раніше BitukMedia, частина канадського міста Торонто на 2,5 години залишилася без електрики через єнота. Тварина пошкодила обладнання місцевого постачальника.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі