Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

7 тисяч жителів великого міста залишилися без світла через єнота

Важливо

Частина канадського міста Торонто на 2,5 години залишилася без електрики через єнота. Тварина пошкодила обладнання місцевого постачальника.

Про це повідомляє видання CBC.

З проблемою зіткнулися користувачі енергетичної компанії Toronto Hydro One. Саме на її станцію вдерся єнот. За даними видання, без світла залишилося майже 7 тисяч людей.

“Єнот вступив у контакт з обладнанням на станції у центрі міста, що спричинило відключення електрики в деяких частинах міста. Нині ми працюємо з обладнанням”, – заявили представники Toronto Hydro One у соцмережі X.

На усунення несправностей знадобилось близько 2,5 години. У пожежній службі Торонто повідомили, що бригадам довелося визволяти людей з ліфтів, що зупинилися в семи будинках. За даними видання, через інцидент ніхто не постраждав. А от чи вдалося знайти винуватця блекауту, не уточнюється.

Як розповідало раніше BitukMedia, у мерію мексиканського міста Акапулько вдерлась дика тварина і зірвала засідання міської ради. Просто під час засідання зі стелі впав єнот. Його не витримала стельова панель. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі