Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Привіт з минулого: гаманець-потопельник повернеться до господині через 28 років

Важливо

Чоловік з Аризони, який разом зі своєю родиною займався каякінгом і дайвінгом на річці Солт, знайшов гаманець, загублений у воді в 1995 році. Джеремі Бінгем зміг розшукати власницю згуби.

Про це розповідає портал UPI.

Американець помітив на дні добряче пошарпаний гаманець. Той лежав на глибині близько 4,5 м під поверхнею води.

Джеремі Бінгем дістав гаманець з дна і виявив у ньому кредитні картки та водійську ліцензію на ім’я Джулії Хсіа. Чоловік витратив кілька місяців на пошуки власниці згуби, і зрештою зміг встановити з нею зв’язок через соцмережі.

За словами Хсіа, яка мешкає в Чикаго, вона загубила гаманець у 1995 році, коли відвідувала в Аризоні свого двоюрідного брата Арнольда. Той саме купив нову вантажівку і захотів похизуватися перед сестрою, як легко машина зможе подолати бурхливу річку. Але Арнольд недооцінив глибину річки, машину понесло течією, і вона затонула.

Поки дівчина за допомогою свого бойфренда і кількох свідків пригоди вибиралася з машини і добиралася до берега, вона втратила все, що в неї було, за винятком камери, що висіла на її шиї.

Зараз старий гаманець прямує до своєї власниці поштою. Хсіа каже, що чекає не дочекається побачити його вміст — їй особливо хочеться подивитися, як вона виглядала 28 років тому на фотографії водійського посвідчення.

Ще один загублений гаманець нещодавно знайшли через ще довший період часу – 65 років. Як розповідало BitukMedia, підрядник виявив старий гаманець за стіною в театрі Plaza в Атланті та передав його власнику кінотеатру Крісу Ескобару.

Останній зміг повернути гаманець 71-річній Теа Калбрет Чемберлен, чия вже покійна мати, Флой Калбрет, загубила свою річ в кінотеатрі 65 років тому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі