Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

ТЕЦ дарує цукерки споживачам, які вчасно платять за комунальні послуги

Важливо

Черкаська ТЕЦ започаткувала незвичну бонусну програму для споживачів. Серед тих, хто вчасно платив за тепло та гарячу воду у 2023-му, провели розіграш цукерок та заохочувальних подарунків. Щоправда, обрали лише трьох абонентів.

Про це повідомляє Дзвін.

ВП “Черкаська ТЕЦ” ПРАТ “Черкаське хімволокно” започаткували заохочувальну Програму для споживачів, які систематично й своєчасно сплачують за отримані послуги і не мають заборгованості за гарячу воду та постачання теплової енергії. Інформує пресслужба підприємства.

Так, за результатами розіграшу переможцями 2023-го року стали Наталія Ангел Анатолій Курінний та Ольга Галицька. Розіграш проводили за номерами особових рахунків.

“Сьогодні кожна ваша оплата за спожиті послуги є великою допомогою та значною підтримкою для нашого підприємства. Це також і сплачені нами податки, а значить – кошти на ЗСУ та соціальні виплати”, – зазначив голова правління ПРАТ «Черкаське хімволокно» Віктор Олексенко.

Загалом же, згідно із сайтом, Черкаська ТЕЦ опалює 800 житлових будинків громадян загальною площею близько 3 млн м кв.

Як розповідало BitukMedia, бібліотечна система міста Городня на Чернігівщині отримала шість мінібабутів для кардіо-тренувань. Міськрада таким чином виконала їх давню мрію, каже керівництво.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі