Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

62 години без перерви: вчителька побила світовий рекорд з тривалості уроку (ВІДЕО)

Важливо

Роуз Тата Векеса, вчителька з Найробі (Кенія) побила світовий рекорд, провівши урок з фізики, хімії та біології протягом 62 годин 33 хвилин та 34 секунд. Тепер рекорд має підтвердити Книга рекордів Гіннеса.

Про це повідомляє кенійська преса.

Лекція проходила в аудиторії Кенійського мультимедійного університету з 13 до 16 лютого та транслювалася у прямому ефірі на YouTube.

Цілеспрямована вчителька навчала своїх учнів понад 60 годин, роблячи перерви по 20 хвилин кожні чотири години. Протягом відведеного часу вона висвітлювала теми як з хімії, так і з біології, зокрема розповідала про періодичну таблицю.

Мета Векеси – показати світові, що наукові дисципліни є зрозумілими та доступними для кожного. “Я провела цей урок, аби показати, що вчителювання – це справді шляхетна професія, а вчителі – люди, яких слід поважати”, – заявила рекордсменка.

Готуючись до рекордного уроку, Векеса тренувала свою стійкість до недосипання. Планувалось, що рекордний урок триватиме 60 годин, але розтягнувся на 62 години 33 хвилини. Так Роуз Тата Векеса перевершила попередній рекорд, встановлений 2008 року індійським учителем, який викладав 50 годин.

Тепер викладачка чекає на офіційне підтвердження свого досягнення від Книги рекордів Гіннеса.

Як розповідало раніше BitukMedia, викладачка хімії Аліна Різник із села Гельмязів на Золотоніщині Черкаської області вирощує екзотичні фрукти. В її колекції – жимолость, актинідія, айва та інжир.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі