Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Не бійтеся, мандруйте” – 79-річна жінка відвідала 193 країн (ВІДЕО)

Важливо

79-річна американка родом із Філіппін на ім’я Луїза Ю відвідала 193 країн. Це усі держави, які офіційно визнані світом та є членами ООН.

Про це розповідає ABC News.

Луїза розповідає, що з юності мріяла подорожувати. Її вражали кадри із фільмів із пейзажами гір та річок. Тож коли випала нагода приїхати до США у рамках програми із обміну студентами, дівчина не вагалася. У 23 вона почала мандрувати куди тільки могла. Щоправда, могла вона подорожувати лише чартерними автобусами у США.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Good Morning America (@goodmorningamerica)

По завершенню навчання, Луїза певний час працювали у сфері медичних технологій. А потім стала туристичним агентом – це спростило їй можливість виїжджати за кордон.

Тож за останні 50 років вона об’їздила весь світ, відвідала 193 країни – це усі держави, які є визнаними світовою спільнотою та є членами ООН.

“Навіть якщо якісь країни вважалися небезпечними, я все рівно хотіла побачити їх на власні очі, бо за ними стоїть багато культури та історії”, – каже Луїза.

Свою подорож жінка завершила 9 листопада 2023-го. Останньою країною, яку вона відвідала, була Сербія. Каже, друзі були в той час на Балканах і хотіли відсвяткувати таку знаменну подію разом.

Луїза стала другою народженою на Філіппінах людиною, яка об’їздила усі 193 країни. Вона каже, що за своє життя переконалася, що усі люди більш однакові, ніж вони можуть собі уявити.

“Я завжди кажу людям – не бійтеся, зважуйтеся, мандруйте. Не чекайте на когось. Бо можливості, яку ви маєте зараз, може не бути в майбутньому. Просто будьте собою”, – каже жінка.

Як повідомляло BitukMedia, 92-річний Альфредо Аліага Бурдіо офіційно став найстарішим чоловіком, яка перетнула Великий Каньйон у США від краю до краю. Для цього знадобилося чотири дні. Вік – це лише цифра, каже відчайдух і ділиться секретами здорового життя.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі