П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Несла із собою все дорогоцінне, що маю” – українська волонтерка піднялася на найвищий вулкан світу (ВІДЕО)

Важливо

Волонтерка Всеукраїнського благодійного Фонду “Ми всі з України” Алевтина Ковальчук піднялася на вершину найвищого у світі вулкана — чилійський Охос-дель-Саладо. Його висота – 6891 м. Там розгорнула стяг України та прапори військових підрозділів.

Про це повідомляє Бучанська міська рада у Telegram.

“Із собою на вершину вулкану я несла все дорогоцінне, що маю! Це моє життя, памʼять серця про Тата та Матусю, любов, надію, прапори з шевронами та подяку Богу за все!” – написала волонтерка у Facebook.

Волкан Охос-дель-Саладо називає “вершиною своєї мрії”.

“Вона потихеньку йшла вверх, а він підштовхував її вітерцем вперед, та шепотом промовляв: твій час Мала, скоріше скоріше, досягни своєї мети та здійсни свою мрію. Моя вершина чекає на тебе. І вона буде твоєю, шепотів на вухо що миті, доторкуючись до неї вітром”, – розповіла волонтерка про свій підйом у іншому своєму пості.

Алевтина зазначила, що вона планувала піднятися на цей вулкан два роки тому, але подорож зірвалася. Але вони дочекалися один одного.

Як видно з фото, цього разу жінка розгорнула на вершині український стяг, прапор селища Ворзель, 72 ОМБр “Чорні Запорожці” та принесла шеврон окремого 203 батальйону ТрО та інші.

Як розповідало BitukMedia, національний рекорд встановили мешканців Львова до 105-річниці підписання Акту злуки, яку відзначатимуть завтра. Вони розгорнули український стяг, на якому 1300 підписів дітей та 148 автографів військових з понад 30 бригад ЗСУ. Полотно прапора має довжину 20 м.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі