Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поводиться, наче шалений – поліцейський пес “забув”, що він на пенсії

Важливо

Англійка 32-річна Мелісса та її син 8-річний Елліот із міста Сток-он-Трент взяли додому відставного поліцейського собаку із кличкою Сем. Однак пес не знає, що він на “пенсії” і продовжує шукати нелегальну зброю і наркотики по усьому дому та подвір’ю родини. Цим Сем доводить, що старого пса новим трюкам, можливо, і не навчиш, але старі він пам’ятає добре.

Історію розповідає ВВС.

Родина відгукнулася на заклик копів до цивільних узяти додому службових поліцейських собак, які пішли на “пенсію”.

Сем на рік, за людскими мірками, старший від Елліота – йому 9. Із грудня минулого року він живе у новому будинку, де його люблять і годують теплими сосисками, кажуть у департаменті.

Елліот сам написав листа до поліції, обіцяючи, що буде любити і доглядати “Семмі”. Загалом на заклик правоохоронців взяти пса відгукнулися 350 мешканців, але саме лист школяра розчулив їх найбільше.

Однак тепер хлопчик сміється, що пес “забув”, що він на пенсії. Сем продовжує нишпорити по дому та подвір’ю, постійно винюхуючи зброю та наркотики.

“Він поняття не має, що він на пенсії. Зовсім не здогадується. Ці 1,5 місяці він поводиться наче шалений, але він такий милий і люблячий”, – розповідає Мелісса.

Син не хотів купувати собаку, тому вирішили взяти Сема. Тепер активний пес погриз усі капці і шкарпетки, які познаходив на підлозі. Однак родина його все рівно любить і вигулює у полі чотири рази на день. Попри вік, пес енергійний і дуже любить грати із друзями Елліота.

Елліот у свою чергу закликає інших людей брати собак додому та “піклуватися про них, навіть якщо вони гавкають”.

Як розповідало BitukMedia, Вікторія Нортвуд із британського Шерборна, графство Дорсет, якось помітила, що її дворічний мопс Хем поводиться надто тихо і має хворобливий вигляд. Рентген шокував і власницю, і ветеринарів – у животі собаки виявили 60 гумок для волосся.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі