Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поводився надзвичайно тихо – у шлунку мопса знайшли 60 гумок для волосся

Важливо

Вікторія Нортвуд із британського Шерборна, графство Дорсет, якось помітила, що її дворічний мопс Хем поводиться надто тихо і має хворобливий вигляд. Рентген шокував і власницю, і ветеринарів – у животі собаки виявили 60 гумок для волосся.

Про це розповідає ВВС.

Вікторія пояснює, що собаку назвала так не на честь шинки (так перекладається ім’я песика), а на честь футбольного клубу  Tottenham Hotspur. Зазвичай Хем гавкає на усіх, хто проходить чи проїздить повз будинок. Коли ж вона стала мовчазною, родина звернулася до ветеринара.

“Ми знали, що вона їсть гумки для волосся, бо вони з’являлися із “іншого кінця”. Але ми не були жодним чином готові до того, що знайдемо”, – каже Вікторія.

NEWTON CLARKE VETERINARY SURGERY

Після рентгену, на якому лікарі побачили “щось дивне”, Хем відправили на негайну операцію. Під час неї із живота мопса вилучили 50-60 гумок для волосся загальною вагою близько 200 грамів. При тому, що вага самої Хем – 6 кг.

Хем уже повністю відновилася після операції, а господарі обіцяють пильніше стежити за нею.

Як повідомляло BitukMedia, семирічний пес Сесіл американського подружжя Лоу несподівано прославився. Цей голдендудль з’їв 4 тисячі доларів готівкою. Частину грошей його власники все ж змогли повернути.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі