П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Аж мурахи по шкірі від почуттів – зоопарки пропонують присвятити День закоханих тарганам

Важливо

Американські зоопарки цього року, здається, змагаються – хто винайде більше способів залучити тарганів до Дня усіх закоханих. Ви можете оформити опіку над мадагаскарським шиплячим тарганом, назвати його ім’ям свого партнера чи партнерки, сходити до таргана на віртуальне побачення та навіть романтично згодувати його іншій тварині.

Про це розповідає UPI.

Так, зоопарк у Бронксі пропонує романтикам за благодійний внесок завести таргана і назвати його на честь свого “Валентина” чи “Валентинки”, а також сувенірну продукцію – опудало таргана та шкарпетки із зображенням таргана. Також можуть влаштувати віртуальне побачення за участі таргана.

Назвати трагана на честь коханого чи коханої можна лише за донат у $15. Для цього доступні 10 тис. тарганів.

“Ви не завжди можете знайти для коханих правильні слова, але ви можете довести їх до мурашок по шкірі. Назвіть таргана на честь свого коханого. Тому що таргани – це вічне”, – закликають у Бронксі.

Сан-Антоніо пропонує інших підхід – назвати таргана, гризуна чи овоч на честь свого колишнього чи колишньої – і згодувати іншій тварині. Це “справді залікує ваше розбите серце” кажуть у зоопарку.

Як розповідало BitukMedia, 36-річний англієць Аарон Фенікс із міста Єйт зібрав колекцію із понад 700 тарантулів. Захоплюватися павуками чоловік почав у 2021 році, коли у нього діагносували біполярний розлад особистості.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі