Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Укрпошта” відкрила голосування за найкращу марку 2023 року

Важливо

16 січня 2024 року “Укрпошта” оголосила про початок конкурсу на визначення найкращої поштової марки України 2023 року.  Українцям пропонується обирати найкращу серед 10 художніх марок та 8 поштових блоків, введених “Укрпоштою” в обіг минулого року.

Про це йдеться на сайті пошти.

Проголосувати за свого фаворита можна на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook та Instagram, а також в соціальних мережах генерального директора Ігоря Смілянського.

Для цього в коментарях під дописом необхідно залишити один коментар з двома номерами за шаблоном: “найкраща марка №…; найкращий блок №…”.

Голосування триватиме з 16 до 21 січня, результати будуть відомі 24 січня.

“Конкуренція серед марок-претенденток неабияка — у нас теж голова обертом! Тож зважуйте своє рішення та, як ми завжди радимо, вибирайте серцем”, – йдеться у повідомленні “Укрпошти”.

У 2023 році звання “Найкращої воєнної поштової марки” отримала марка “Русскій воєнний корабль, іді…!“. За неї проголосували майже 198 тис. українців.

Як розповідало раніше BitukMedia, Укрпошта створила 12 аудіо-листівок із QR-кодом. Просканувавши його, можна почути голоси як героїв-військових, так і тих, хто забезпечує функціонування країни в умовах війни. Проєкт отримав назву “Листівки Героїв”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі