Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Час пам’ятних сувенірів: фанати “Спадкоємців” зможуть придбати реквізит та костюми з серіалу

Важливо

На онлайн-аукціон виставлено понад 200 лотів, що мають відношення до серіалу “Спадкоємці”. Йдеться передусім про реквізит та костюми. Взяти участь у торгах можна до 13 січня.

Про це розповідає сайті компанії Heritage Auctions.

Heritage Auctions проводить черговий масштабний онлайн-аукціон по “Спадкоємцям”. На ньому будуть представлені речі з усіх чотирьох сезонів шоу та всіх героїв: від глави Логана Роя до кузена Грега.

Лідирують у лінійці костюми трьох братів, зокрема весільний Коннора. Найвражаючі — кастомізовані речі Loro Piana модника Кендала. Серед інших представлених брендів – Prada, Lanvin, Saint Laurent та інші.

Серед інших лотів фотографії Логана Роя – глави медіа імперії Waystar Royco. А ще елементи декорацій, в яких знімалися епізоди шоу. Також учасники аукціону можуть придбати вигаданий випуск журналу Forbes з Кендаллом Роєм на обкладинці.

Тут є багато цікавих “дрібничок” для справжніх фанатів. Наприклад, набір підроблених дипломів Гарварда Кендалла Роя, особисті фотографії Логана в рамках або фейкові кредитки.

Організатори торгів не забули і про другорядних героїв серіалу. З молотка піде посвідчення особи Тома Вамбсганса для проходу в будівлю Waystar Royco та костюм собаки, в якому кузен Грег розважав дітей у пілотному епізоді.

Між іншим, станом на 29 грудня це найпопулярніший лот розпродажу: за нього запропонували понад 600 доларів.

Нагадаємо, наприкінці травня на НВО вийшов останній епізод серіалу “Спадкоємці” — преміального шоу про родину медіамагнатів, члени якої борються одне з одним за владу. 

Як розповідало раніше BitukMedia, за 3,4 тис. фунтів стерлінгів на торгах у Великій Британії продали штучну різдвяну ялинку. Ексклюзивною її робить вік – раритету 103 роки. Першій власниці ялинка дісталась у 1920 році, коли їй було лише вісім років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі