Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Легко утримати однією рукою: користувачів TikTok розчарувала “гігантська фрикаделька” від Ikea (ВІДЕО)

Важливо

Користувачі TikTok розчаровані розміром “першої гігантської фрикадельки” від Ikea. Виробник обіцяв новинку “розміром з індичку”. Натомість виявилось, що її легко утримати однією рукою.

Про це розповідає портал Daily Dot.

Гігантську фрикадельку Ikea анонсувала у ролику, опублікованому 13 грудня. Акцент робився на її розмірі і вазі – 4,5 кг. А для веганів у компанії приготували аналогічну фрикадельку Veggieball.

Виявилось, що придбати фрикадельку не можна – лише виграти, лише у Великій Британії і лише через розіграші та конкурси в соцмережах та магазинах Ikea. Причому кількість страв була обмежена – їх підготували лише 30.

У результаті виграти одну з фрикадельок вдалося користувачеві TikTok Джеймсу Сміту (@smiffypro). Приз йому вручили в кафе-ресторані – співробітниця Ikea передала переможцю важку синю фірмову сумку.

Те, що Джеймс знайшов всередині подарунка, а саме фірмова фрикаделька, викликала здивування і навіть обурення. Тіктокер демонструє у ролику, як легко втримати її однією рукою. На відео страва не здається такою гігантською, як її презентувала компанія. Користувачі почали писати, що після такого почуваються обдуреними.

На приготування фрикадельки знадобилось понад три години. І готова страва виглядала вже привабливішою. Крім самої фрикадельки, Джеймс отримав від Ikea кулінарний термометр, підливу, соус з брусниці і заморожену картоплю.

В Daily Dot відзначають, що користувачі, які обурилися маленьким розміром фрикадельки, — ймовірно, американці, які звикли готувати велику індичку на День подяки. Традиційно вага самок сягає 5,5 кг, а самців – до 11 кг.

Як розповідало раніше BitukMedia, одна із найпопулярніших у світі мереж закладів швидкого харчування Subway обіцяє довічно годувати сендвічами одного клієнта. Умова – змінити ім’я на назву бренда і взяти участь у конкурсі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі