Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Стати іконою фастфуду – ресторан обіцяє довічно годувати сендвічами людину, яка змінить ім’я

Важливо

Одна із найпопулярніших у світі мереж закладів швидкого харчування Subway обіцяє довічно годувати сендвічами одного клієнта. Умова – змінити ім’я на назву бренда і взяти участь у конкурсі.

Про це пише Bloomberg.

Subway має понад 37 тис. закладів у 100 країнах, які працюють за франчизою. McDonald’s має понад 40 тис. закладів у 120 країнах. Але в Україні Subway немає.

Нещодавно Subway запровадила нову страву – сендвіч Deli Hero із шинкою. З цієї нагоди бізнес оголосив конкурс. Той, хто із 1 по 4 серпня цього року подасть заявку на сайті SubwayNameChange.com, отримає довічне безкоштовне харчування у формі сендвічів.

Також компанія обіцяє відшкодувати юридичні витрити на зміну імені. Все заради того, аби людина могла дозволити собі “нову іконічну ідентичність”.

Subway намагається наздогнати своїх конкурентів, від яких відстає із 2015 року. 2022-го відвідувачі нарешті помітили, що заклади стали “інноваційними” та “покращеними”. Одним із рішень було класти у страви свіжу м’ясну нарізку. Компанію навіть виставили на продаж – очікують, що остаточно новий власник буде відомий у липні.

Як повідомляло BitukMedia, мережа фаст-фуду Burger King випустила унікальний бургер для Таїланду. У ньому немає котлети, як і всього іншого, зате аж 20 слайсів американського сиру.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі