Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Багате застілля: IKEA почне продаж гігантських фрикадельок

Важливо

В переддень різдвяного сезону британський підрозділ IKEA презентував гігантські фрикадельки. Йдеться про дуже популярну фірмову страву від шведської компанії, але цього разу вона розміром з індичку.

Про це повідомляє Independent з посиланням на офіційні соцмережі шведської компанії.

Вага кулінарного виробу 4,5 кг. Страву продаватимуть у великій коробці. Передбачається, що покупці зможуть одразу засунути її в духовку і подати на стіл перед Різдвом. У комплекті з фрикаделькою розміром з індичку йдуть вершковий соус та брусничний джем.

А для тих, хто дотримується рослинної дієти, IKEA пропонує страву Veggieball Christmas Tree у вигляді мініатюрної ялинки. Вона складається з вегетаріанських мітболів, які також входять до меню ресторанів IKEA.

Фрикадельки від IKEA надзвичайно популярні. Багато хто спеціально заходить у тамтешні ресторанчики, щоб з’їсти порцію знаменитих шведських мітболів з брусничним соусом або купити заморожені фрикадельки додому. Як повідомляє сама компанія, щодня у ресторанах мережі по всьому світу з’їдають два мільйони фрикадельок.

У 2018 році в офіційному твітері Швеції з’явилося сенсаційне зізнання: знамениті (і відомі кожному відвідувачу IKEA) шведські фрикадельки насправді турецькі.

Фото – Х/ @Sweden

“Шведські фрикадельки насправді готуються за рецептом, який король Карл XII вивіз з Туреччини на початку XVIII століття, — йшлося у твіті. – Давайте дотримуватися фактів!”

Під час пандемії, в квітні 2020 року, IKEA поділилась своїм фірмовим рецептом, щоб підтримати своїх поціновувачів в ізоляції.

Зображення – x (Twitter)/ IKEA UK

Як розповідало раніше BitukMedia, фрикадельки м’яса вимерлого мамонта створила австралійська компанія Vow. Вони були вирощені в пробірці за допомогою ДНК тварини. Мета проєкту — продемонструвати потенціал м’яса, вирощеного з клітин без вбивства тварин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі