Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Британський прем’єр знявся у пародії на “Сам удома” (ВІДЕО)

Важливо

Прем’єр-міністр Великої Британії знявся у пародійному різдвяному ролику. У скетчі Ріші Сунак повторив сцени з класичної комедії “Сам удома”.

Про це повідомляє Independent з посиланням на соцмережі політика.

Автори відео уявили, що Сунак залишився сам у резиденції на Даунінг-стріт, 10 у Лондоні. Він озирається і каже: “Я тут один?”. Після цього Сунак, як і Кевін в “Сам удома”, починає пустувати: премʼєр-міністр починає танцювати, пестити кота Лаврі, поїдати цукерки з ялинки та грати у боулінг з банками газованки замість кеглів. А ще під новорічну музику політик їсть макарони та дивиться комедію 2003 року “Ельф” з Віллом Ферреллом у головній ролі.

У фіналі ролика в резиденції лунає телефонний дзвінок. Сунак з побоюванням бере трубку і вимовляє: “Гаррі, ти помилився номером”. Мається на увазі принц Гаррі, герцог Сассекський, син короля Чарльза III та принцеси Діани.

Глава уряду Британії опублікував цей ролик у соцмережі X, де його переглянули вже понад 7 млн разів.

Стрічка “Сам удома” (1990) режисера Кріса Коламбуса стала класикою американського кіно і дала початок цілій франшизі. У комедію визнали найкасовішою різдвяною стрічкою в історії, її збори становили близько півмільярда доларів.

2023-го фільм “Сам удома” визнаний культурним надбанням Сполучених Штатів.

Як розповідало раніше BitukMedia, продається будинок, в якому Кевін розібрався з бандитами в “Сам удома 2”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі