П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Продають будинок, де Кевін розібрався з бандитами в “Сам удома 2”

Важливо

Для багатьох фільм “Сам удома 2: загублений в Нью-Йорку” – насамперед приємні спогади дитинства. Напередодні свят так легко спливають в уяві: і акторський склад, і квартира в Нью-Йорку, де головний герой Кевін Маккалістер розібрався з грабіжниками Гаррі та Марвом. Легендарна квартира у Верхньому Вест-Сайді, як виявляється, дійсно існує і тепер шукає нового власника.

Про це розповідає Time Out.

Немає, напевно, жодної людини, яка б не дивилася фільм про хлопчика, якого сім’я випадково залишила вдома самого. Але ще більш неймовірними стали пригоди Кевіна в Нью-Йорку, куди він так само потрапив випадково.

Виявляється, будинок за адресою 51 West 95th Street між Central Park West та Columbus Avenue, і який за сценарієм належав дядькові Кевіна, зараз продається лише за 6,7 млн доларів.

Згідно з оголошенням, у будинку площею 440 квадратних метрів чотири спальні та п’ять ванних кімнат. У будинку кінця XIX століття є повністю обладнана кухня, приватний садок з патіо, приміщення з клімат-контролем для винного льоху та багато іншого.

Таунхаус виставили на продаж понад три місяці тому і поки що його ніхто не придбав. Що не дивно, враховуючи його високу вартість. Але, як зазначає видання, ціну вже знизили, адже, згідно із записами, початкова ціна становила $7,65 млн.

Зображення – скрін  Zillow

Для порівняння: ще у 2009 році цей будинок продали за 4,7 млн доларів. Все легендарне тільки дорожчає!

Як розповідало раніше BitukMedia, стрічки “Сам удома”, “Термінатор 2” та “12 років рабства” потрапили до Нацреєстру фільмів США

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі