П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Лами-терапевти допомагають пасажирам аеропорту долати тривогу (ВІДЕО)

Важливо

Аеропорт Портленду, що у штаті Орегон, запропонував пасажирам погладити лам-терапевтів. З нагоди свят тварин нарядили у північних оленів. Лами Бені та Принц добре розважили подорожніх.

Про це повідомляє The Washington Post.

Акцію було організовано спільно з центром тваринної терапії Mountain Peaks Therapy Llamas & Alpacas. За словами керівника організації Лорі Грегорі, завдяки своїй поступливості та м’якій вовні лами добре знімають стрес.

“Пасажири можуть міцно обійняти тварин і доторкнутися до їхньої товстої та м’якої вовни… Це унікальні тварини порівняно з більшістю інших тварин-терапевтів”, — розповіла Лорі Грегорі.

Раніше аеропорт Портленду вже запрошував собак-терапевтів, щоб допомогти пасажирам заспокоїтись перед перельотом. Також напередодні Різдва у приміщенні влаштовували концерти. Повідомляють, що через свята кількість пасажирів у повітряній гавані збільшилася, і мандрівникам потрібні додаткові засоби боротьби зі стресом.

“Аеропорт підтримує постійне партнерство з різними програмами терапії тварин… Цього року ми повертали програму святкових пільг і просто подумали: “Хто може краще очолити цей парад, ніж лами та альпаки?”, — заявила Еллісон Ферре, менеджер з питань зв’язків зі ЗМІ аеропорту Портленду.

Бені і Прінс стали улюбленцями публіки й охоче дають обіймати себе всім, у кого попереду далекий переліт.

Як розповідало раніше BitukMedia, чорно-білий кіт з доброю вдачею почав працювати в команді психотерапевтичних тварин в аеропорту американського міста Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Те, що він тут службовець, видає жилетка з написом “Погладь мене”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі